Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs MoOD verbreedt productaanbod

 

De in september te houden beurs MoOD verbreedt het aanbod p de beursvloer met bed-, bad- en tafellinnen, tapijt en karpetten. Ook krijgt het aanbod voor de projectmarkt wat meer gewicht.

 


MoOD richtte zich tot nu toe op aanbieders van meubel-, raam- en wandbekleding en daar komen nu bed-, bad en tafellinnen, tapijt, karpetten en outdoor materialen bij. Speciaal voor de projectmarkt komt er het onderdeel Project Cloud met exposanten die zich puur op deze markt richten. Hier zijn een drietal door designers ingerichte interieurs te zien. Satellietbeurs Indigo, die tegelijkertijd met MoOD wordt gehouden, toont wederom het werk van designers en ontwerpstudio's.

Samenwerking naastgelegen evenement
De beursorganisatie werkt dit jaar samen met met International Interior Design Exhibition (IIDE) die van 10 tot en met 15 september in Brussel wordt gehouden, naast de locatie waar MoOD plaatsvindt. Hier tonen tien designers en zeventig leveranciers hun ideeën en producten om ruimtes in te richten. Bezoekers van MoOD hebben ook toegang tot deze show.

Bezoekers trekken
Naast de verbreding van het aanbod en de samenwerking met een ander evenement probeert de beursorganisatie ook op nog een andere manier meer bezoekers naar de beurs te trekken want de laatste jaren is de animo voor MoOD sterk teruggelopen. Iedere exposant mag vijf klanten uitnodigen waarvoor beursorganisator Easyfairs onder meer een hotel en lokaal transport voor hen regelt.
MoOD wordt in Brussel gehouden van 10 tot en met 12 september,

Meer informatie: www.moodbrussels.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten