Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs R+T naar 2022

De beurs R+T in Stuttgart is verschoven van februari volgend jaar naar februari 2022. Onder de huidige omstandigheden is het volgens de beursorganisatie niet mogelijk deze driejaarlijkse beurs komend jaar te laten doorgaan.

De R+T wordt iedere drie jaar in Stuttgart gehouden en is de belangrijkste beurs ter wereld voor (buiten)zonwering, rolluiken en deuren/poorten. Vanwege het sterk internationale karakter van de R+T is het vanwege de coronacrisis volgens de organisatie onmogelijk om de beurs te laten plaatsvinden op het geplande tijdstip 22-26 februari 2021. Daarom wordt het evenement verschoven naar 21-25 februari 2022.

Digitale beurs
De organisatie wil exposanten de kans geven om hun ontwikkelde innovaties en nieuwe producten te presenteren aan vakbezoekers en dat zal gebeuren tijdens de oorspronklijke beursperiode in 2021. Dat wordt gevat in een 'digitale beurs' waarin veel aandacht zal zijn voor de R+T Innovation Award. Het programma zal worden aangevuld met hybride, branchespecifieke technische gesprekken en verschillende matchmaking-diensten. Er wordt nu gestart met een platform voor de digitale editie en binnenkort zal er meer over bekend worden gemaakt.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten