Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs ShowUP: fris en vernieuwend

Op 4 en 5 september wordt in Den Bosch ShowUP gehouden, beurs voor woonaccessoire en cadeau-artikelen. De beurs kenmerkt zich door originaliteit en frisheid in het aanbod en openheid en ongedwongenheid in de sfeer.
 

ShowUP wordt gehouden in de Brabanthalln in 's-Hertogenbosch.


ShowUp richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten en bloggers weten de beurs te vinden om ideeën op te doen en om mooie plaatjes te schieten. De beurs telt meer dan 350 deelnemers mee uit binnen- en buitenland, variërend van kleine startende labels en jonge ontwerpers tot bekende merken. 'De sfeer en styling van de locatie is aangenaam en ademt creativiteit. Stands van deelnemers zijn open en uniform zodat de producten centraal staan', aldus de organisatie.
 


Aangename sfeer
Het geheel heeft een ongedwongen sfeer en een hoog feelgood gehalte waardoor ShowUp een zeer aangename beurs is om te bezoeken. Foodtrucks en het publiek zorgen voor een bijna festivalachtige sfeer, zij het zonder muziek en dans. Inhoudelijk ziet de organisatie de combinatie van toonaangevende internationale merken en verrassende nieuwkomers onder één dak als een sterk punt.

Lezingen
Op de beursvloer is er ruimte voor jong ontwerptalent, er zijn verrassende presentaties en iedere dag worden er drie lezingen gehouden. Op beide dagen worden die gedaan door interieurstylist Theo-Bert Pot, trendforecaster Jan Agelink en social media expert Kirsten Jassies.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten