Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs showUP verplaatst naar Westergasfabriek

De kleinschalige beurs voor woonaccessoires werd voorheen gehouden in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. Nu wordt uitgeweken naar de centraler gelegen Westergasfabriek.

De beursorganisatie noemt met showUP ‘dé inspirerende vakbeurs om woonaccessoires en gifts in te kopen voor het nieuwe seizoen’. Vorig jaar februari startte showUP als pilot en de resultaten waren zodanig dat in augustus een tweede editie werd gehouden en in februari dit jaar volgde nummer 3. Die vierde editie wordt gehouden op 24 en 25 augustus en is reeds volgeboekt. Op de beurs vindt de bezoeker aanbieders van eigentijdse woonaccessoires, stationary, handgemaakte plaids en kussens, serviezen, Scandinavische merken, Dutch design, lifestyle accessoires en hippe items voor de kinderkamer.

Compact
De beurs richt zich primair op inkopers en detaillisten die hun assortiment willen aanvullen met eigentijdse en vernieuwende producten. Denk daarbij aan cadeaushops, webwinkels en concept stores. Daarnaast wil showUP een inspirerend platform zijn voor andere woonprofessionals. De beurs is compact (100 deelnemers) en is volgens de beursorganisatie verfrissend en anders, informatief en inspirerend, no-nonsense en effectief.

Meer informatie: www.showup.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten