Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Spotlight in De Beursfabriek

Op 10 en 11 maart wordt in De Beursfabriek in Nieuwegein de beurs Spotlight gehouden. De beurs richt zich onder meer op kookwinkels, woonwinkels, huishoudspeciaalzaken en giftshops.

De beurs beleeft zijn derde editie en wordt nu voor het het eerst gehouden in De Beursfabriek, voorheen bekend als de Home Boxx, het gebouw achter beursgebouw De Woonindustrie in Nieuwegein. De beurs omvat woonaccessoires, huishoudelijke artikelen, gifts, fashion, design artikelen, lifestyle producten, stationery, boeken, koffie en thee, food, speelgoed en kinderproducten en vooral producten voor koken en de 'gedekte tafel'.

Brede doelgroep
De doelgroepen waar Spotligt zich op richt zijn zeer divers: kookwinkels, huishoudspeciaalzaken, woonwinkels, giftshops, koffie- en theewinkels, lifestyle zaken, concept stores, boekhandels, modezaken, speelgoedwinkels, kinderwinkels, webshops en museumwinkels.
De beurs heeft overlap met de beurzen ShowUP en TrendZ, maar heeft een sterk accent op alles rond koken en tafelen. Spotlight is gelieerd aan het vakblad Trend.

Meer informatie: www.spotlight-event.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten