Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Tendence belicht concept store

Tijdens de beurs Tendence is er specifiek aandacht voor het verschijnsel conceptstore. Een tweetal presentaties geeft bezoekers inzicht hoe je een concept store kunt inrichten.

In hal 9.0 zullen een tweetal presentaties van een aantal verschillende producten bezoekers duidelijk maken hoe je een concept store zou kunnen inrichten. Met een tweetal ‘contrasterende’ presentaties zal gevisualiseerd worden hoe je met zeer diverse producten toch een bepaalde samenhang kunt creëren. Want conceptstores bieden weliswaar producten die meestal ook in ‘traditionele’ winkels zijn te verkrijgen, maar maken met een mix van producten een nieuwe samenhang.

Nieuwe doelgroepen
De aandacht voor concept stores op Tendence (24 t/m 27 juni in Frankfurt) komt niet zomaar uit de lucht vallen. De beurs ziet hoe de laatste jaren traditionele bezoekersgroepen (met traditionele winkels) afnemen en hoe nieuwe bezoekersgroepen zich aandienen. Daaronder zitten ook concept stores die vaak moeilijk te vatten zijn in een bepaalde categorie omdat zij zich oriënteren op totaal verschillende productgroepen. Wat voorheen branchevervaging heette, is voor hen een kapstok om een winkel te creëren die past bij een bepaalde lifestyle en herkenbaar is voor de consument.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten