Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs &Trendz trekt meer bezoek

De deze week gehouden beurs &Trendz in Gorinchem trok 8.069 bezoekers, een forse stijging. Dit is met name te danken aan het samengaan van drie beurzen waardoor het aanbod breder werd.De beursorganisatie kijkt met een positief gevoel terug op de beurs die van 21 t/m 23 augustus werd gehouden. Vorig najaar was de eerste najaar editie van de beurs in Gorinchem en deze trok toen 5.399 bezoekers en de 8.069 bezoekers van deze week is een enorme stijging. Belangrijke oorzaak is het samengaan van de beurzen Trendz, @HomeEvents en SOCdays onder de nieuwe naam &Trendz. Hierdoor werd het aanbod van Trendz, sterk gericht op het segment Home & Living, verbreedt met onder meer fashion, lederwaren, sieraden en stationary. ‘Hierin willen we nog verder groeien’, aldus beursorganisator Mayke Neppelenbroek.

Via regio naar landelijke dekking
Komende maand, op 25, 26 en 27 september, wordt &Trendz gehouden in Hardenberg. Hier staat ongeveer 70% van de standhouders die ook in Gorinchem aanwezig waren, aangevuld met andere exposanten. Uit bezoekersstatistieken van de afgelopen editie in Gorinchem blijkt dat de meeste bezoekers afkomstig zijn binnen een straal van 100 kilometer. Door de beurs ook in Hardenberg te houden spreekt de beursorganisatie van ‘een landelijke dekking’. Want in Hardenberg komen voornamelijk bezoekers uit de drie noordelijke provincies.

Schema 2017
Voor volgens jaar wordt het schema van dit jaar voortgezet. Het betekent tweemaal per jaar een beurs in Gorinchem, eenmaal per jaar in Hardenberg. De eerstvolgende beurs in Gorinchem wordt gehouden op  15, 16 en 17 januari 2017.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten