Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs TrendZ groter plus veel lezingen en workshops

Door vergroting van de beurshal is TrendZ dit keer groter dan ooit. Volgens de organisatie biedt de beurs 'beleving en inspiratie', mede dankzij diverse lezingen, presentaties en workshops.
 


Einde deze maand (25 tot en met 27 augustus) wordt in Evenementenhal Gorinchem de najaarseditie van TrendZ gehouden, het eerste evenemt dat gebruik maakt van de net opgeleverde nieuwe beurshal. Op de beurs vindt de bezoeker onder meer (woon)accessoires, lifestyleproducten, stationery en spullen voor het dekken en decoreren van de tafel. Vooral dankzij uitbreiding van de beursvloer biedt de beurs naast een breed aanbod van producten ook een aantal lezingen, presentaties en workshops doe op alle dagen worden gehouden.

Praktische marketingconcepten
Zo kan de bezoeker kennismaken met trends in de retail, worden er 'praktische marketing concepten voor de retailer' gegeven, zijn er workshops hoe je tafels kunt dekken die 'Pinterestproof' zijn, kan de bezoeker inpaktips krijgen en is een een lezing over woontrends. De diverse activiteiten vinden op verschillende plaatsen verdeeld over de beursvloer plaats. Ze zij gratis te bezoeken zonder vooraf in te schrijven.

Meer informatie: www.trendz-najaar-gorinchem.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten