Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs TrendZ nu ook in Belgiƫ

De beurs TrendZ wordt vanaf januari 2018 in België gelanceerd. De beurs, 'inkoopmoment voor de living & lifestyle markt',  wordt opgezet volgens het model zoals dat al een paar jaar in Nederland fungeert.



De beurs wordt gehouden in Flanders Expo in Gent en is bedoeld voor de detailhandel die zich richt op het segment home & living. Beursorganisator Easyfairs onderscheidt daarbij de deelsegmenten accessoires, kleinmeubelen, design, verlichting, fragrance, bed, bad & tafel, decoratietextiel, gifts, bloemdecoratie, garden & outdoor en fairtrade. De beurs, aangekondigd als 'nieuw inkoopmoment voor de living & lifestyle markt', zal tweemaal per jaar plaatsvinden, te beginnen eind januari 2018. De tweede editie staat gepland voor het najaar.

Eigenaar en organisator
Organisator van de beurs is Easyfairs, eigenaar en exploitant van TrendZ in Nederland dat tweemaal per jaar in de Evenementenhal in Gorinchem wordt gehouden. Easyfairs is ook eigenaar van de Evenementenhal én van Flanders Expo in Gent. Volgens de Belgische beursorganisator komt zij met de lancering van TrendZ in Gent 'tegemoet aan de vraag vanuit de sector naar een event in België voor de professionele retailer.'

Meer informatie: www.trendzbelgium.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten