Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Trendz nu ook in Zweden

De beurs Trendz internationaliseert. Nadat vorig jaar de eerste editie in België plaatsvond, wordt volgend jaar de beurs ook in Zweden gehouden.
 


Beursorganisator Easyfairs gaat met (accessoire)beurs Trendz de grens over. De beurs loopt al een paar jaar in Nederland en groeit nog steeds. Afgelopen januari vond de eerste editie plaats in België, samen met de (textiel)beurs Intirio. Daar komt nu Zweden bij waar Easyfairs, dat naast het organiseren van beurzen ook evennementenhaalen exploiteert, in Gothenburg een nieuwe hal heeft laten bouwen. De datum van de eerste Trendz in Scandinavië is nog niet bekend.

Succesformule
Trendz blijkt een succesformule die makkelijk is te kopiëren naar andere landen. Het concept werd ontwikkeld in Nederland en volgens Mascha de Bruin, Global Brand Manager van Trendz, heeft de beurs zich de laatste jaren 'razendsnel ontwikkeld in Nederland als het belangrijkste inkoop- en inspiratiemoment voor de retailers. De beurs kent een voor- en een najaarseditie, de laatste wordt momenteel in de Evenementenhal in Gorinchem gehouden (zie foto).

Brede doelgroep
De eerste 'buitenlandse' Trendz was afgelopen januari in Gent waar de beurs tegelijkertijd werd gehouden met het wat kwakkelende Intirio. Voor komend jaar zijn er twee edities gepland: van 26 tot en met 28 januari en van 30 augustus tot en met 1 september.
Trends profileert zich als 'inkoop- en inspiratiemoment' voor bezoekers die gerelateerd worden aan home- & lifestylewinkels, bloemisterijen, tuincentra, interieurstyling, webshops en fairtrade & gift stores.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten