Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Trendz verplaatst naar september

De najaarseditie van de 'accessoire'beurs is Trendz vanwege de beperkende maatregelen in verband met de coronacrisis verplaatst naar september.

De beurs in Gorinchem zou worden gehouden van 23 tot en met 25 augustus, maar om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn vergunningsplichtige evenementen tot 1 september verboden. Daarom schuift de beurs een maandje op en zal deze worden gehouden op 20, 21 en 22 september. 'We verplaatsen Trendz Najaar naar september om retailers de mogelijkheid te geven om inkopen te doen voor de herfst- en kerstperiode, zegt beursmanager Mascha de Bruin.

Corona-proof
De beurs zal 'corona-proof' moeten zijn en beursorganisator Easyfairs zegt bezig te zijn om de komende tijd hiervoor te zullen gaan zorgen. Hoe dat er precies uit zal zien is nog niet duidelijk, maar Easyfairs gaat er van uit dat de anderhalvemetersamenleving voorlopig de norm blijft. 'Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. We zijn daarom bezig om verschillende protocollen te maken om onze beurzen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Binnenkort hopen wij hier meer bekend over te maken', aldus De Bruin.

Meer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten