Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Trendz ziet aantal exposanten toenemen

Met een groot aantal nieuwe deelnemers groeit ‘accessoire’beurs Trendz naar 230 exposanten. Ook in de breedte en qua bezoekersaantallen is er sprake van een toename.

Vorig jaar namen 135 exposanten deel aan de najaarseditie van Trendz in Gorinchem, nu verwacht de organisatie zo’n 230 deelnemers waarvan 75 nieuwe deelnemers en 20  ‘terugkeerders’. De groei strekt zich volgens de beursorganisatie uit over alle segmenten. Het geheel biedt een breed aanbod: woonaccessoires, stationery, cadeaus, speelgoed, sieraden, beauty producten, fashion, tassen en kantoorspullen zijn op de beursvloer te vinden.Inkopen en inspiratie opdoen
De beursorganisatie spreekt van ‘Nederlands grootste retail inkoopmoment’, maar laat tegelijkertijd weten dat ‘het niet ons doel is om per se de grootste te zijn.’ ‘Het concept wordt door steeds meer branchegenoten gedragen en we willen de branche een onmisbaar moment aanbieden dat aansluit op haar behoeften’, zegt organisator Anita Vogelzang. Naast het doen van inkopen is er op de beurs aandacht voor ‘inspiratieplekken’ waar de bezoekers kennis kan nemen van de laatste trends. Zo zijn er meerdere trendkamers op de beursvloer te zien.

Wisselende openingstijden
Let op: de openingstijden van de beurs verschillen van dag tot dag. Zondag 27 augustus van 10.00 tot 18.00 uur, de 28e van 12.00 tot 22.00 uur en op de laatste dag is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer informatie: www.evenementenhal.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten