Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beursorganisatie Easyfairs stelt leegstaande locaties beschikbaar in strijd tegen coronavirus

Beursorganisatie Easyfairs stelt leegstaande locaties beschikbaar aan lokale overheden indien er ruimte nodig is in verband met de coronacrisis. Het gaat om de Evenementenhallen in Gorinchem, Hardenberg en Venray.
 


Nu alle beurzen en evenementen zijn geschrapt om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, staan beurshallen overal leeg. De Belgische beursorganisator Easyfairs laat nu weten dat zij deze beschikbaar stellen aan lokale overheden als dat nodig mocht zijn. Jeroen van Hooff, CEO van Easyfairs Nederland: 'Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enzovoort.'

Buitenlandse locaties
Om dit kenbaar te maken heeft Easyfairs de burgemeesters en wethouders van de gemeentes Gorinchem, Hardenberg en Venray op de hoogte gebracht van het aanbod. In deze drie plaatsen heeft Easyfairs eventlocaties. Dit aanbod geldt ook voor thuisland België waar in Gent, Antwerpen, Mechelen en Namen locaties beschikbaar zijn, evenals een drietal in steden in Zweden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten