Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurspresentatie? Zeg het met bloemen/planten

Op de meubelbeurs IMM viel het op dat meerdere exposanten planten een prominente rol gaven op hun stand. Wordt het een trend?

Stand Leolux.

‘Vergroenen’ is een al jaren lopende trend, maar heeft niets te maken met echt groen. Toch waren er dit jaar op de IMM, die onlangs in Keulen werd gehouden, opmerkelijk veel deelnemers die echt groen de ruimte gaven op hun stand. Daarbij gaat het dan niet om wat vazen met bloemen of een paar potjes op tafel, maar om grote planten. En ook nog eens veel. Leolux was een extreem voorbeeld hiervan, maar ook bij andere exposanten rukte het groen op. ‘Toen wij bezig waren met de opbouw leek het wel alsof de plantenkassen waren leeggehaald’, aldus Antal Németh, hoofd Corporate Communications bij Leolux.

Stand Ewald Schillig.

Das Haus
Of het een plotselinge opleving is, zal volgend jaar duidelijk worden. Wellicht is Das Haus op de editie van 2014 een voorbeeld geweest. Das Haus is een ruimte die ieder jaar door een designer van naam wordt vormgegeven op de IMM en waarbij interieur en exterieur volkomen vrij zijn in te vullen. In 2014 viel de eer te beurs aan de Deense designer Louise Campbell en zij maakte overdadig gebruik van levend groen.

Stand Bretz.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten