Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurzencarrousel gaat draaien

Het beursseizoen is aangebroken en wie zich wil oriënteren op trends en ontwikkelingen in diverse productgroepen kan de komende weken kiezen uit diverse beurzen in binnen- en buitenland.

Vandaag begint in Frankfurt Tendence. Wie op zoek is naar leuke spullen voor het najaar kan hier kiezen uit duizenden producten. Woonaccessoires in alle soorten, maten, materialen en prijsklassen zijn hier te vinden. Vooral de hallen 8.0, 9.0 en 11.2 zijn aan te bevelen. Daarnaast heel veel andere producten voor in en rond het huis.

Morgen wordt het lekker warm en tijd om lekker in de tuin te zitten. Wie wil weten hoe die tuin er volgend jaar gaat uitzien, kan afreizen naar Keulen waar morgen de Spoga begint. Op de beurs aandacht voor het buitenleven waarvan tuinmeubelen een belangrijk onderdeel zijn.

Vrijdag 4 september begint in Parijs Maison & Objet. Meubelen, verlichting, accessoires, gadgets, stoffen, wandbekleding en nog veel eer is daar te zien. Ook luxe buitenmeubelen zijn aanwezig. Tegelijkertijd wordt in de stad de Paris Design Week gehouden. 

Volgende week zondag (vanaf 6 september) start in Utrecht Hollandsch Slapen. Op dit kleinschalige evenement laten een twaalftal aanbieders uit het slaapsegment hun nieuwste producten zien. Plaats van handeling is het Muntgebouw in Utrecht.

Op dezelfde dag (6 september is de aftrap voor de Autumn Fair in Birmingham. Meubelen, verlichting, bed- en badspullen, woonaccessoires, specifiek Britse producten, geschenken, gadgets en keukenspullen - het is allemaal aanwezig.

Een dag later, maandag 7 september, houdt Meubelhart Beusichem de traditionele najaarsshow in Beusichem. Vooral meubelen plus een plukje bedden vormen de hoofdmoot van de beurs. De beurs is verder geopend op 8, 14 en 15 september.

Op 8 september start in Brussel MoOD. Innovatieve stoffen en bijzonder behang en kenmerken deze specialistische beurs. Tegelijkertijd loopt satellietbeurs Indigo waar designers hun ontwerpen laten zien voor meubel- en gordijnstoffen, behang en dekbedovertrekken.

Wie het nog verder van huis zoekt, kan van 9 t/m 12 september terecht op Furniture China in Shanghai. Hier hallen vol meubelen in vele prijsklassen en evenzovele stijlen. Ook het beddensegment is hier vertegenwoordigd.

Zondag 13 september is de eerste dag van de najaarsbeurs in het ETC in Culemborg. Deze dag is ook voor consumenten toegankelijk. De twee dagen daarna alleen voor vakbezoekers. Naast veel stoffen ook meubelen, verlichting, accessoires, behang en vloerbedekking, gericht op het wat luxere marktsegment.

Maandag 14 september (dus niet zondag) is de eerste dag van de najaarsbeurs in De Woonindustrie. Naast veel meubelen, een behoorlijk aanbod verlichting, karpetten en woonaccessoires zullen er dit keer ook een aantal aanbieders van bedden en matrassen aanwezig zijn.

TrendZ sluit de maand september af. De beurs biedt woonaccessoires en lifestyleproducten en richt zich op de regionale detailhandel. Daatoe zijn er twee verchillende beurzen onder dezelfde naam. Van 23 t/m 25 september in Hardenberg en van 27 t/m 29 september in Gorinchem.

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten