Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurzencircus gaat van start

Morgen start met Heimtextil in Frankfurt het beursseizoen. Daarna volgen in rap tempo een aantal andere grote internationale beurzen en volgende maand is het de beurt aan de nationale edities.

Traditiegetrouw is Heimtextil altijd de eerste grote internationale beurs van het jaar voor de woonbranche. Van 9 t/m 12 januari kunnen professionals die zijn geïnteresseerd in meubel- en gordijnstoffen, raamdecoratie en bed-, bad en huishoudtxtiel terecht in Frankfurt. Vrijdag, een dag eerder dan normaal, begint in Hannover Domotex,  beurs voor vloerbedekking en toebehoren daarvoor. De beurs loopt van 12 t/m 17 januari.

Internationaal
Direct na het weekend start in Keulen de IMM, een must voor meubelinkopers. De beurs duurt tot en met 21 januari waarbij de laatste twee dagen ook het gewone publiek welkom is. Van 19 t/m 23 januari wordt in Parijs Maison & Objet gehouden en daarmee sluit het rijtje van grote internationale beurzen. Intirio  in Gent is weliswaar ook internationaal, maar toch vooral een Belgisch-Nederlands onderonsje.

Nationale beurzen
Met uitzondering van accessoirebeurs Trendz (14 t/m 16 januari in Gorinchem) is februari de maand voor de nationale beurzen. Op 4 en 5 februari is ShowUP in Vijfhuizen, van 4 t/m 7 februari de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie in Nieuwegein en op 19 en 20 februari de voorjaarsbeurs in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Het is niet duidelijk hoe het zit met de voorjaarsbeurs in Beusichem, gegevens daarover zijn nog niet bekend.
Halverwege de maand (9 t/m 13 februari) is in Frankfurt Ambiente, beurs voor (woon)accessoires en huishoudelijke artikelen.

Voor een compleet overzicht: zie de agenda.

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten