Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurzentijd: verzamelen!!!

Dezer dagen is het beurzentijd; diverse beurzen lopen tegelijkertijd en bezoekers stellen zich op de hoogte van trends, nieuwe producten en gaan collectioneren. Kleine producten kunnen soms direct worden meegenomen.

 

Op dit moment lopen de beurzen ShowUP in Vijfhuizen, Hollandsch Slapen en de Vakbeurs Slapen in Baarn en de najaarsbeurs in De Woonindustrie en Dutch Design Dock in Nieuwegein. Detaillisten, stylisten, inkopers en andere professionals in de interieurbranche moeten kiezen waar heen te gaan en/of overuren maken om alles te kunnen bezoeken.

Oriƫnteren en collectioneren
In de meeste gevallen gaat het vooral om oriĆ«nteren en verzamelen van informatie. Direct orderen is een afnemende activiteit op beurzen hoewel het nog steeds gebeurt. Wel geven exposanten soms kleine cadeautjes mee aan bezoekers. Bijgaande foto werd gemaakt op ShowUP waar vrouwen veruit in de meerderheid zijn, waar het feelgood gehalte erg hoog is en digitalisering uit den boze lijkt. Zo zijn er talloze aanbieders van kalenders, posters en vooral kaarten met leuke spreuken, opbeurende teksten en grappige gedichtjes.

Deze bezoekster draagt een tas van exposant Papierpleziertjes.nl met de tekst:
Oh je moest eens weten
Mijn hart giechelt
van plezier
Als je toch eens wist
Wat ik bij mij draag hier

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten