Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Biënnale Interieur verkort tot vijf dagen

De in oktober 2018 te houden Biënnale Interieur in Kortrijk wordt ingekort tot vijf dagen. De beurs zal zich meer gaan richten op professionals en minder op consumenten.

Het duurt nog een jaar (18 t/m 22 oktober 2018), maar nu al laat de organisatie van de tweejaarlijkse beurs weten dat de 26e Biënnale Interieur een aantal wijzigingen zal ondergaan. De beurs wordt in tijdsduur gehalveerd tot vijf dagen en zal ‘scherper en frisser’ zijn waarbij men zich meer wil richten op een professioneel publiek. Tijdens de laatste biënnale (oktober 2016) bestond een derde deel uit professionals en de rest uit consumenten. Die verhouding wil de organisatie omdraaien.



Veranderende markt
Hoewel de vorige editie volgens de organisatie 70.000 bezoekers trok, bleven vooral de professionals weg. Het ligt in de bedoeling om juist deze doelgroep meer naar het evenement te trekken. Dit om ‘tegemoet komen aan een snel veranderde markt en een nieuwe economische realiteit die het voor zowel exposanten als professionele bezoekers aantrekkelijk maakt elkaar in Kortrijk te ontmoeten en te inspireren’, aldus de organisatie.



Festival in de stad
Tegelijkertijd met de beurs worden in het centrum van Kortrijk talloze activiteiten gehouden die zijn gerelateerd aan wat in beurscomplex Kortrijk Xpo wordt getoond. Die stedelijke activiteiten duren een paar dagen langer dan de beurs. Inhoudelijk blijft en wil Kortrijk zich presenteren als centrum van vernieuwende innovatie op vlak van wonen, interieur en design.

Meer informatie: www.interieur.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten