Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijfdag Raam & Vloer in HTC

Woonwerk houdt organiseert op 11 maart 2013 in Nieuwegein het ‘event’ Raam & Vloer, een bijblijfdag voor verkopers in de woninginrichting. 

Op de dag worden deelnemers ‘bijgepraat’ door diverse sprekers met interessante presentaties en workshops over hun vakgebied. Bovendien is er ruimte om te sparren met vakgenoten. De dag valt uiteen in twee delen. ’s Morgens is er een plenair programma, ’s middags zijn er diverse workshops. Trainer, motivator en retailkenner Asha Lalai profileert zich als ‘professioneel consument’ en confronteert de deelnemers met haar ideeën die ze opdeed bij woninginrichters. Kasper Klaarenbeek vertelt over merk-waarde onder het motto ‘Maak van uw winkel uw merk’.

Workshops
In de middag zijn er zes workshops waaruit de deelnemers er drie kunnen kiezen. Chris Reutelingsperger van Erutan vertelt over milieuvriendelijk en duurzaam tapijt, Benno Dijkhuis van Gerflor laat zijn licht schijnen over de voordelen van pvc vloeren, Frank Vousten van Unifloor weet alles van ondervloeren, een medewerker van Euretco illustreert het idee van winkel naar (ontwerp)studio, trainer Ben Mikx geeft een workshop over inspirerend klantcontact en René Manders van de Gordijnadvieslijn houdt een verhaal onder het motto ‘Probleemloos van order naar perfect hangend gordijn’.
De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Subsidie op kosten deelname
De kosten van de dag bedragen € 95,00 per persoon. Verkoopadviseurs in de woninginrichting ontvangen een extra subsidie van WoonWerk en betalen slechts € 49,50 per persoon. Het event Raam & Vloer is een initiatief van WoonWerk in samenwerking met CBW-Mitex,  Euretco en het Home Trade Center. In het centrum in Nieuwegein wordt de dag gehouden.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten