Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijblijfdag WoonWerk over ‘Productkennis Meubels’

Op 19 mei organiseert WoonWerk in Nieuwegein een eendaagse stoomcursus waarbij deelnemers hun product- en vakkennis over meubelen kunnen updaten waardoor zij klanten beter kunnen adviseren.

Consumenten komen vaak goed geïnformeerd naar de winkel en des te belangrijker is het dat de verkoper over de juiste en up to date kennis beschikt. Deelnemers aan de dag krijgen in kort bestek product- en vakkennis aangereikt over meubelen. Volgens WoonWerk is het hebben van actuele kennis belangrijk. In een verkoopgesprek is het geven van goede informatie essentieel en hiermee - en met persoonlijke aandacht - kan de verkoper het onderscheid maken.

Inhoud van de dag
Tijdens de dag komen de volgende onderwerpen aan de orde: Het belang van productkennis voor de verkoopadviseur, eigenschappen van stof, eigenschappen van de verschillende soorten leer, eigenschappen van hout- en plaatmateriaal, onderhoud van meubelen, stofferen van meubelen en het binnenwerk van meubelen. Ook wordt er aandacht besteed aan de Geschillencommissie; welke geschillen komen veel voor en hoe kun je klachten achteraf voorkomen.

Deelnemers
De dag wordt ingevuld door docenten van het Hout- en Meubileringscollege en is bedoeld voor starters en verkopers met een tot twee jaar ervaring in de meubelbranche. De kosten bedragen 49,50 euro voor (verkoop)medewerkers in de woonbranche, inclusief lunch. Overige deelnemers betalen 95,00 euro. De dag duurt van 10.00 – 16.00 uur.
Plaats van handeling is het Home Trade Center in Nieuwegein.

Meer informatie: www.werkeninwonen.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten