Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijeenkomst stylistenvereniging Crisp: Leve de crisis!

Op 28 maart houdt Crisp in Bussum de jaarlijkse ‘inspiratiedag’ Inspiring Contacts met als centraal thema Leve de crisis! Subthema is 'groen & groei'.

De beroepsvereniging voor interieur- en vastgoedstylisten ziet de crisis niet alleen als  tegenslag en economische malaise, maar ‘ook een moment van én voor verandering, innovatie en verfrissende creativiteit’. Volgens Crisp dwingt de crisis om na te denken over van alles en nog wat, onder meer over ‘een groene en duurzame maatschappij’. Vandaar dat de ondertitel de ondertitel van de dag ‘groen & groei’ is genoemd. De inspiratiedag wordt dit jaar voor de vijfde keer gehouden en zal voor een groot gedeelte bestaan uit lezingen, presentaties en workshops.

Lezingen en workshops
Visual marketeer Aafje Nijman van bureau nijman + van haaster geeft een trendpresentatie en workshop over ‘Groen’. Trendwatcher Hilde Roothart van Trendslator houdt een presentatie over trends en hoe je met styling kunt inspelen op veranderend consumentengedrag. Ben ten Hove, directeur van Urban Breeze, houdt een lezing over hoe je oude gebouwen nieuw leven kunt inblazen. Coach en ‘enter-trainer’ Jan van Setten zal onder het motto ‘het leven is verrassend eenvoudig’ de toehoorders demonstreren hoe stylisten de crisis te lijf kunnen gaan.

Presentaties
Naast de lezingen en presentaties is er voor de deelnemers gedurende de dag op diverse momenten ruimte om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen. In de wandelgangen van ’t Spant! zullen een aantal stylisten en bedrijven zich presenteren. De dag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Daarna volgt de afsluiting met een borrel.

Meer informatie: www.crisp-stylisten.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten