Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bijen in overvloed

Met stoffen die digitaal bedrukt zijn met bijen haal je de beesten naar binnen zonder er last van te hebben. Specialist in bijzondere stoffen PinTail is de leverancier.


Het gaat al jaren niet goed met de bijen en waarom is niet duidelijk. Specialist in bijzondere stoffen PinTail levert haar bijdrage aan de versterking van het aantal bijen hoewel de natuur er niet direct profijt van heeft. De stof Honey Bees (zie boven) is een velourskwaliteit die is bedrukt met honingbijen. De stof is zowel bruikbaar voor gordijnen en kussens als voor het stofferen van meubelen. De stof is verkrijgbaar is een zestal kleuren en ook leverbaar in brandvertragende kwaliteit.
 


Hommels
Soortgenoot van de honingbij is de collectie Humble Bee, oftewel hommel. De stoffen in deze collectie hebben dezelfde eigenschappen als van 'soortgenoot' honingbij. Humblebee is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren.

Speciaal behandelde stoffen
PinTail is levert meubel-, gordijn- en interieurstoffen en heeft speciale stoffen voor projecten en de zorgsector. Ook akoestische stoffen en outdoor kwaliteiten behoren tot het assortiment. Met speciale behandelingen kunnen de stoffen worden verrijkt zoals brandvertragend, waterafstotend, waterdicht en antistatisch.

Meet informatie: www.pintail.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten