Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Birkenstock presenteert bedden in het bos

Letterlijk de meest groene stand tijdens de afgelopen week gehouden meubelbeurs in Keulen was van Birkenstock. De bedden van dit merk waren volledig omgeven door bomen en struiken.

Birkenstock is bekend als fabrikant van sandalen en ander schoeisel, maar verkoopt sinds 2017 onder eigen naam ook bedden. Deze werden op de vorige week gehouden beurs IMM gepresenteerd op een stand die vrijwel volledig was omgeven door een dichte haag bomen en struiken. De stand was aangekleed met gras, stenen, water en houten vlonders om bezoekers een 'natuurervaring' te geven. Dat zou zich dan in de hoofden van de bezoekers moeten vertalen in de trits natuur-rust-ontspanning-lekker slapen.

Binnenkort in Nederland verkrijgbaar
Op de stand toonde Birkenstock diverse bedden waaronder een bed met omranding van houten latten (model Zürich), een boxspring waarbij omranding en hoofdbord waren uitgevoerd in leer (Basel, foto 1) en een bed van massief hout met een stoffen hoofdbord (Graz, foto 2). Bij diverse modellen kan gekozen worden uit een uitvoering in leer of stof of een combinatie hiervan.
De bedden van Birkenstock zijn tot nu toe alleen leverbaar in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar dit jaar zal worden begonnen met uitbreiding naar onder meer België en Nederland.

Cosmetica en armbandjes
Naast de bedden presenteerde Birkenstock ook cosmetica, een eigen lijn die sinds 2017 op de markt wordt gebracht. Deze cosmetica werd direct naast de stand met bedden gepresenteerd, samen met sandelen, tassen en riemen. Dat trok heel wat bezoekers. De grootste drukte was echter te vinden bij een klein tafeltje op de stand waar bezoekers zich gratis een leren armbandje konden laten aanmeten dat ter plekke op maat werd gemaakt.
Voor de mensen die willen weten wat die man links op zijn hoofd heeft; dat is een enorme bos haar.


 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten