Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bloementafeltje

Levende planten zijn een populair thema in interieurbladen en op talloze blogs. Meubelproducenten springen daarop in en verzinnen speciale producten zoals dit bloementafeltje.In dit toffe tafeltje, ontworpen in de beroemde designstudio WertelOberfell, zit een klein vaasje verwerkt voor een bloem of tak. Hoe leuk is dat?! De webshop Westwing prijst vandaag het tafeltje op deze manier aan. Grappig is hoe het tafeltje (Flower Table) wordt gepresenteerd waarbij meteen duidelijk wordt dat er geen ruimte is voor een compleet boeket. Maar wat dan wel?

Plant plukken
De foto geeft aan dat er vooral is gekeken naar het beeld. In het linker vaasje zit het blad van een vingerplant en rechts twee takjes van een palmpje. Niemand die zo’n plant heeft, gaat daar wat van afknippen en de bladeren zijn beperkt los te koop. Maar ja, het oogt wel lekker. En die drie iele narcisjes, waar komen die vandaan? Met een standaard bosjes narcissen vul je al snel drie tafelvazen, maar niemand heeft drie van die tafeltjes.

Prijsverschillen
Toch interesse? Het tafeltje wordt gemaakt door de Poolse fabrikant Iker en via hun shop kun je bestellen. Naturel beukenhout, voor 180 euro in plaats van 257 euro. Levertijd 17 dagen.
Webshop Westwing is met een tijdelijke actie goedkoper: van 239 euro voor 99 euro. Westwing levert ook in drie kleuren met typische namen; wit = Tulip, naturel = Rose en zwart = Lily. Levertijd? Verzenddatum tussen 3/5 en 10/5, meldt de site. Dus nog even wachten met bloemen kopen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten