Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Boek als cadeauartikel

Een grappig, mooi vormgegeven boek als cadeau is de specialiteit van uitgeverij Snor. De uitgeverij uit Utrecht is een van de deelnemers aan de beurs ShowUP die zondag begint.

Uitgeverij Snor, opgericht in 2006, is vaste exposant tijdens de beurs ShowUP. Het lijkt een beetje een vreemde eend in de bijt want wat doet een uitgeverij tussen aanbieders van allerlei woonaccessoires, de hoofdmoot van ShowUP. Volgens Claudette Halkes, samen met Annemarieke Piers oprichtster van de uitgeverij, is dat duidelijk. ‘Vanaf het begin hebben wij gestaan op een beurs voor kinderkleding en daar boeken verkocht aan winkeliers. Onze boeken zijn leuk om als cadeautje weg te geven. Ongeveer 60% van onze omzet komt van de cadeauwinkelmarkt.’

Praktisch en humoristisch
Uitgeverij Snor maakt grappige, mooi vormgegeven boeken die betaalbaar zijn, fijn om naar te kijken, leuk om te lezen en prettig om te geven als cadeau. Praktische tips en humor gaan daarbij hand in hand. Fun to run, Relax mama en Extreem beleggen, zijn enige titels. Bij die laatste titel gaat het niet om droge beurstips, maar om het smakelijk beleggen van een boterham of broodje. Veel boeken zijn geënt op eten. Een van de nieuwe boeken is Hét winter BBQ boek, het vervolg op Koken met een vuurtje. Daarnaast zijn er family boeken, boeken over lifestyle/do-it-yourself, verkoopt Snor posters, notitieboekjes en chocoladerepen in fris-leuke verpakking. Alles is verkrijgbaar via de webshop.

Verhuizing en uitbreiding
De uitgeverij gaat in september verhuizen naar een oude NS-loods waar ruimte is voor workshops, lezingen, muziekvoorstellingen en andere activiteiten. ‘Het wordt een verzamelplaats voor ondernemers, er komt horeca, je kunt er vergaderen en er komt een winkel bij’, aldus Halkes.

Meer informatie: www.dewereldvansnor.nlwww.snorfabriek.nl en www.showup.nl

 

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten