Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Boer Staphorst verkozen tot 'Beste zelfstandige winkelier van Nederland'

Bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst is winnaar van de publieksprijs ‘Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland’. De winnende winkel blinkt uit in assortiment, personeel en service.

Boer Staphorst (uit Staphorst) werd verkozen als overall winnaar in de categorie ‘Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland’. (Op de foto namens het bedrijf Johan Beert Boonsra (l) en Jarno Harink). Uit het juryraport: ‘Consumenten komen hier om te genieten van volop bouw- en woonplezier van maar liefst 18.000 m.’ Tweede in deze verkiezing werd Sparkle Style een ‘cadeau, home en living winkel’ uit Diemen en derde boekhandel Van de Ven uit Soest. Aan de verkiezing werd deelgenomen door ruim tienduizend consumenten.

Boek- en woonwinkels scoren hoog
Bij de verkiezing tot beste zelfstandige winkelier zaten opvallend veel boekwinkels. Liefst vijf boekwinkels werden nummer 1 in hun provincie. Ook woonwinkels deden het goed. In Gelderland werd winnaar Van Wanrooij keuken, badkamer & tegel warenhuys uit Waardenburg, in Zeeland was dat Woonboulevard Poortvliet en uit Overijssel komt de nummer 1 van het over all klassement, Boer Staphorst.

Overall winnaars
De verkiezing ‘Beste Zelfstandige Winkelier van Nederland’ is een initiatief van ABN Amro , Q&A Research & Consultancy, vergelijkingssite Wugly.nl, Trade Mart Utrecht en De Telegraaf. De wedstrijd is onderdeel van het concept Retailer of the Year waarin zowel jury-, vak- als publieksprijzen worden uitgereikt, uitgesmeerd over een aantal weken. Zo zijn er naast bovengenoemde publieksprijs voor zelfstandige winkeliers ook onder meer publieksprijzen voor ‘Beste Winkelketen’ en ‘Beste Webshop’. Uit de vele prijzen die reeds toegekend zijn of nog toegekend zullen worden, worden op 29 oktober twee over all winnaar gekozen uit de twee hoofdcategorieën beste winkelketen en beste webshop.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten