Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bol.com en vtwonen gaan samenwerken

Bol.com en vt wonen bundelen hun krachten om de 'grootste aanbieder van woonartikelen' worden.
 


Producten van vtwonen worden al langer op Bol.com aangeboden en door verdere samenwerking willen beide partijen dit intensiveren waardoor consumenten (nog beter) beseffen 'dat Bol.com het grootste woonassortiment heeft', aldus Danielle Snoeij, manager marketingcommunicatie bij de webwinkel.

Bredere doelgroepen
Bij de samenwerking staan 'inspiratie' en specifieke informatie van producten met het vtwonen label centraal. Door het geven van 'geloofwaardige content' denkt Bol.com een bredere doelgroep te kunnen bereiken. 'In alle fases van het proces: van inspiratie tot en met de daadwerkelijke aankoop, meent Snoeij.

Van tijdschrift naar interieurmerk
Van oorsprong is VT wonen een tijdschrift dat al jarenlang aanbieders van interieurproducten aan zich weet te binden door banken, kasten, lampen, verf en talloze woonaccessoires te voorzien van een vtwonen label waardoor er langzamerhand een soort eigen merk is ontstaan. Een andere spin off is de vt wonen & designbeurs, de vroegere Woonbeurs die jarenlang werd georganiseerd door Sanoma, de voormalige uitgever van het blad en organisator van de beurs.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten