Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bol.com gaat strijd aan met tuincentra en bouwmarkten

Bol.com opent aanstaande dinsdag een webshop met alles voor dieren en een voor tuinieren en klussen. Daarmee gaat bol.com concurreren met dierenwinkels, tuincentra en bouwmarkten.

Vanaf volgende week kan de consument bij bol.com gereedschap, tuinmeubelen, sanitair, behang, verf, laminaat en andere veel bij bouwmarkten verkochte producten online bestellen.  Ook grasmaaiers, snoeischaren, hamsterkooien, tuinsproeiers, hondenvoer en duizenden andere artikelen maken eveneens deel uit van het assortiment. Met meer dan 60.000 artikelen verdeeld over de twee speciaalzaken is dit de grootste winkelopening voor bol.com van de afgelopen jaren. Hiermee ontstaat volgende week de grootste dieren-, tuinen- en klussenwinkel van de Benelux

Logische stap
De opening van de twee enorme webwinkels is een logisch gevolg van sterk veranderend consumentengedrag. Het online aanbod van artikelen die nu worden verkocht door tuincentra, bouwmarkten en dierenwinkels is beperkt, terwijl de behoefte juist groot is, zo stelt bol.com. Het is voor de online aanbieder de belangrijkste reden om in dit gat te springen. Marketing manager Michel Schaeffer noemt de branche waar tuincentra en bouwmarkten in opereren traditioneel, terwijl de klant staat te popelen om hun artikelen online te bestellen. ‘Nu wij een dusdanig groot assortiment gaan aanbieden, zullen andere winkels ook in beweging moeten komen en online actiever worden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten