Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bouwmarkt Karwei op Dutch Design Week

Karwei is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Dutch Design Week in Eindhoven. De bouwmarktketen presenteert daar negen ontwerpen, gemaakt van één plaat underlayment. Bezoekers krijgen een patroon plus werkbeschrijving zodat iedereen thuis zijn eigen designontwerp kan fabriceren.

De ontwerpen die Karwei presenteert tijdens de Dutch Design Week (18 t/m 26 oktober) sluiten volgens Karwei brandmanager Matthijs van Ewijk aan bij het thema van het evenement: ‘Het zijn niet zomaar bouwpakketjes, maar serieuze designs.’ De ontwerpen komen van de hand van Dedato dat negen kant-en-klaar ontwerpen levert, variërend van een tafel, bankje tot boekenkast. Elk design wordt gemaakt uit één plaat underlayment en is zodanig ontworpen zonder dat er maar één stukje hout verloren gaat.

Zelf maken
De ontwerpen zijn eenvoudig zelf te maken en Karwei speelt daar tijdens de Dutch Design Week op in. Bezoekers krijgen een gratis patroon en werkbeschrijving mee. Zo kan iedereen thuis aan de slag om zijn eigen designproduct te produceren. In de woorden van Karwei: Wij maken van klussers designers.’ De bouwmarkt toont de ontwerpen in Eindhoven binnen een compleet ingericht interieur. Deze interieurs zullen ook te zien zijn in het ‘woonmagazine’ Idee dat karwei in een oplage van 5 miljoen exemplaren huis- aan-huis zal verspreiden.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten