Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bouwmarkt Karwei start ‘inspiratieblog’

Met een ‘inspiratieblog’ wil Karwei informatie geven over de laatste trends en doe-het-zelf tips delen. Daarbij maakt de bouwmarktketen gebruik van diverse bloggers die eigen blogs ook op de site van Karwei plaatsen.

Karwei wordt meer en meer gezien als ‘decoratieve  bouwmarkt’ en is al jaren niet meer een pure bouwmarkt die gericht is op klussen. Dat is deels te zien in de bouwmarkt zelf en wat explicieter in het maandelijkse magazine Idee dat meer lijkt op een blad van een pure woonwinkel. Het blog dat Karwei nu start is een volgende stap in het proces waar ‘sfeer en beleving’ een steeds grotere rol spelen. Of, zoals Karwei het zelf noemt: ‘De blogs worden een visueel feestje met heel veel foto’s en video’s waarmee we klanten 24/7 kunnen inspireren.’

Tips en trends
Op het blog maakt Karwei gebruik van een paar blogsters die onder meer actief zijn op de interieur website ShowHome.nl, een site waar dagelijks 'wooninspiratie' wordt gegeven. Deze blogsters gaven al eerder hun impressies weer van de vorige week gehouden vt wonen&design beurs (voorheen de Woonbeurs) waar Karwei ook aanwezig was met een stand. Daarnaast geeft het Karwei blog informatie over trends. Ook kun je via het blog foto’s delen op Instagram, doorklikken naar de webshop, bladen in het magazine Idee en uiteraard zijn er dhz-tips te vinden.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten