Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bouwmarkt KlusWijs opent testwinkel KlusWijs Home

Franchiseketen KlusWijs opent 14 mei op de woonboulevard in Apeldoorn een winkel volgens het nieuwe concept KlusWijs Home. Het is een kruising tussen een woonwinkel en doe-het-zelf zaak.

Met de nieuwe formule wil KlusWijs ‘met vakmanschap, inspiratie en informatie toegevoegde waarde bieden aan klanten en aan ondernemers in de doe-het-zelf’, zo laat de franchiseketen weten. De winkel werkt met woonadviseurs, stylisten, thuisadvies en kan een klus voor behangen, schilderen of woninginrichting desgewenst volledig uitvoeren. De 500 vierkante meter tellende winkel wordt gevestigd op de woonboulevard aan de Deventerweg in Apeldoorn.

Doelgroep: vrouwen
Met de winkel wil KlusWijs vooral vrouwen aanspreken, zo laat KlusWijs directeur Hans Hortensius weten op de site Mixonline.nl. ‘Van een cadeau tot een complete woninginrichting kun je straks bij Kluswijs Home kopen. Dat gaat de doelgroep zeker aanspreken.’ Voor invulling van de nieuwe winkel werd onder meer gekeken naar de pilot van Decorette in Mijdrecht die in oktober 2014 werd geopend. Hortensius denkt met de nieuwe winkel in Apeldoorn ook ideeën te kunnen opdoen die gebruikt kunnen worden bij andere KlusWijs vestigingen. ‘Wij kunnen hier veel opsteken dat we later in onze bouwmarkten kunnen toepassen. Denk aan de steeds wisselende assortimenten en de continu veranderende winkel.’

Diverse concepten
Franchiseorganisatie KlusWijs (pay off: uw persoonlijjke bouwmarkt) telt momenteel 31 bouwmarkten en lanceerde vorig jaar twee nieuwe formuleconcepten: KlusWijs Compact en KlusWijs Extra. KlusWijs Compact heeft een maximale verkoopoppervlakte van 800 vierkante meter en richt zich op de assortimentsgroepen interieur, techniek en constructie. KlusWijs Extra is het winkelconcept voor een vestiging vanaf 2000 vierkanter meter en omvat het complete bouwmarktassortiment in combinatie met de groepen dier, levend groen, kleding, hobby en wonen. 

Eer informatie: www.kluswijs.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten