Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Boxspring kopen via webshop Corendon

Je kunt bij Corendon een vliegreis en hotel boeken, maar ook een boxspring bestellen via de webshop. Leverancier is Brouwers Bedding dat veel hotels van dergelijke bedden voorziet.

Brouwers Bedding levert aan diverse hotelketens boxsprings. Daartoe behoren ook enige hotels van reisorganisatie Corendon. De samenwerking gaat zo ver dat sinds kort Corendon een aparte webshop heeft waar de boxspring Marble van Brouwers Bedding besteld kan worden. Daarnaast kun je hoofdborden, toppers, dekbedden en kussens via de site bestellen.

Ronde hoeken
Mensen stellen steeds hogere eisen aan hotels en een goed bed hoort daarbij, zegt Bram Groos, commercieel directeur bij Brouwers Bedding. Het bedrijf levert ook aan de retail, maar daar worden andere eisen gesteld. ‘Winkeliers willen van alles weten over de inhoud van een matras, maar bij hotels gaat het simpelweg om de vraag: ligt het bed lekker of niet? Er zijn bepaalde specificaties die ze eisen, bijvoorbeeld rekening houden met de meisjes die de kamers schoonmaken. Zo hebben we bijvoorbeeld boxsprings met ronde hoeken waar je niet makkelijk tegenaan stoot bij het stofzuigen’, aldus Groos.

Nederlands elftal
Wie met Corendon vliegt en daarbij een eigen hotel boekt, heeft grote kans op een product van de Tilburgse beddenfabrikant te slapen. Dat kan tot nu toe in vier hotels in Turkije en een in Spanje. Wie in Nederland blijft kan, ook zo’n bed treffen. Van der Valk en de Fletcher Hotels zijn klant van Brouwers Bedding. Wellicht slapen binnenkort ook de spelers van het Nederlands voetbalelftal op hun bedden. Binnenkort wordt namelijk Hotel Huis ter Duin in Noordwijk voorzien van nieuwe boxsprings. Groos: ‘Maar dat is iets andere kwaliteit.’

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten