Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Brand in meubelboulevard Enschede

In de nacht van zaterdag op zondag heeft brand een groot gedeelte van de woonboulevard Enschede verwoest. Zaterdagmiddag woedde er ook al een brand.


Het gebouwencomplex langs de Hengelosestraat met vestigingen van Halfords, Rofra Home, Kwantum, Arno's Woonwereld en McDonald's kan volgens de brandweer als verloren worden beschouwd. Eerder op de dag brak er ook al brand uit in het complex en liepen de vestigingen van Kwantum en Halfords rookschade op. Zondag was er voor de getroffen ondernemers een bijeenkomst, georganiseerd door de gemeente. Vanochtend is er opnieuw een bijeenkomst, nu voor alle ondernemers in de omgeving.

Meerdere branden
De oorzaak van de brand is nog onduidelijk, maar de politie sluit niet uit dat er een pyromaan actief is. Eind december gingen op de meubelboulevard winkels van Maison Manon, Swiss Sense en een wokrestaurant in vlammen op. In september brandde in de directe omgeving ook al een bedrijfspand volledig af.
De meubelboulevard op het Schuttersveld is al enige tijd kwijnende. Pogingen van de gemeente om huurders te vinden voor leegstaande panden waren tevergeefs. 
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten