Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Brand in Rivièra Maison Laren

Woensdagochtend heeft een brand in het Noord-Hollandse Laren een groot deel van de plaatselijke vestiging van Rivièra Maison verwoest. Waarschijnlijk is de brand aangestoken.

Het vuur is vermoedelijk begonnen in een container met verpakkingsmaterialen die aan de voorkant van de woonwinkel stond. Daarna sloegen de vlammen al snel over naar de winkel zelf waardoor de rechterkant van het pand uitbrandde. Er zijn sterke aanwijzingen dat het om brandstichting gaat. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe onbekenden materiaal in de containers in brand steken.

Snelle heropening
De winkel werd op 10 mei van dit jaar geopend en is de achttiende winkel in Nederland van Rivièra Maison en de achtste flagshipstore. van de interieurzaak. Met 1000 m2 verdeeld over drie etages is een van de grootste winkels van de woonketen. Vroeger was in het pand Does Interieurdesign gevestigd en later een vestiging van Roobol Tuinmeubelen. Bob Does, eigenaar en verhuurder van het pand, laat weten dat het de bedoeling om zo snel mogelijk weer open te gaan. ‘Er komt zo snel mogelijk een feest ter ere van de heropening.’
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten