Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Brand verwoest tuinmeubelcentrum Fonteyn in Uddel

Een uitslaande brand heeft vanochtend het pand van tuinmeubelzaak Fonteyn in Uddel volledig verwoest. Fonteyn is met 35.000 m2 een van de grootste tuinmeubelzaken van Europa.

Fonteyn Outdoor Living Mall, gelegen  in het Veluwse dorp Uddel, bestaat uit een tiental ‘kassen’ en in een daarvan brak vanmorgen vroeg brand uit. De brand breidde zich snel uit en de brandweer laat het pand, dat niet meer te redden is, gecontroleerd uitbranden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Het centrum zat volop in de groei en werd afgelopen jaar fors uitgebreid.

Belevingsconcept
Met een oppervlakte van 35.000 m2 is de Fonteyn een van de grootste tuinmeubelzaken van Europa. Naast tuinmeubelen verkoopt het bedrijf tuinhuizen, veranda’s, zwembaden, spa’s, sauna’s en buitenkeukens. Vorig jaar werd het complex vergroot en er werd gewerkt aan uitbreiding van het ‘belevingsconcept’. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld spabaden uitproberen. Het is niet de eerste keer dat de megazaak door brand wordt getroffen; ook in 2009 was er sprake van een grote brand.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten