Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Breed aanbod interieurdesign op Design District

Verlichting, vloerbedekking, sanitair, tegels en meubilair voor kantoor en woning zijn aanwezig op Design District. Daarnaast biedt de beurs een podium voor ontwerpers en studenten.  Design District wordt gehouden in Rotterdam van 6 t/m 8 juni.Op Design District tonen fabrikanten, importeurs, agenten en ontwerpers van hedendaags interieurdesign hun nieuwste producten. Dat omvat een mix van verlichting, sanitair, tegels, materialen (met name stoffen), vloerbedekking, kantoor-, woning en projectmeubilair.  Stands van maximaal 30 m² zorgen voor een  compact en overzichtelijk geheel. Naast bekende namen is er ook plaats voor jonge ontwerpers, beginnende labels en studenten van diverse opleidingen. Totaal telt de beurs zo'n 200 deelnemers.Professioneel en particulier bezoek
De beurs richt zich primair op professionals en 40% van het bezoek is interieurarchitect, architect of ontwerper. De eerste twee dagen van de beurs is exclusief toegankelijk voor een professioneel publiek, de laatste dag zijn ook studenten en particulieren welkom.
Vanaf de beurs in de voormalige Van Nelle Fabriek rijden er permanent shuttles naar diverse locaties in de stad waar leveranciers, ontwerpers en verschillende bureaus hun deuren open zetten voor bezoek.

Meer informatie: www.designdistrict.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten