Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Bruynzeel Vloeren maakt doorstart

Bruynzeel Vloeren en Parket maakt een doorstart nadat het eind september failliet ging. De boedel is overgenomen door Bruynzeel Home Products en zes van de tien showrooms blijven open.

Bruynzeel Home Products is leverancier van deuren, badkamers en horren en voegt daar nu Bruynzeel Vloeren en Parket aan toe. Hoewel beide bedrijven een gemeenschappelijke historische hebben, waren het volledig gescheiden bedrijven met verschillende eigenaren. Door de overname door Bruynzeel Home Products blijven de Bruynzeel vloeren gewoon leverbaar. Zes van de tien Bruynzeel Vloeren-winkels blijven open: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nieuwegein, Velp en Breda. De andere winkels sluiten.

Orders lopen door
Egbert Smelt, directeur van Bruynzeel Home Products, is blij met de doorstart en noemt de vloeren een waardevolle toevoeging aan het bestaande productfolio. ‘Met deze doorstart geven we het merk Bruynzeel een grote impuls. Wij gaan aan de slag om hier een succesverhaal van te maken.’ Alle particuliere orders van Bruynzeel Vloeren zullen zo veel mogelijk volgens de gemaakte afspraken en onder afgesproken condities en voorwaarden worden uitgevoerd. Bruynzeel Home Products is een onderdeel van N.V. Deli Maatschappij. Daartoe behoort onder meer ook groothandel De Betuwe Vloeren.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten