Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Buitenmeubilair voor zomer en winter

Buitenmeubilair is voor mooie en liefst warme dagen. Sommige meubels zijn ook 's winters goed bruikbaar. Probleempje: waar blijft de winter?

Afgelopen week was de meubelbeurs IMM in Keulen. De beurs richt zich primair op interieurproducten, maar er zijn ook exposanten van buitenmeubilair aanwezig. Die specifieke 'tuinmeubelen' zijn de laatste jaren dermate geevolueerd dat sommige ook binnenshuis bruikbaar zijn. Weltevree is een aanbieder van dergelijk meubilair.

Compact prieel
De Patio High Back (zie boven) die het bedrijf op de beurs toonde is er een voorbeeld van. Het is een compact prieeltje met bank, zijwanden en achterwand ineen, gemaakt van accoya hout en leverbaar in drie  kleuren. Bedoeld voor buitengebruik, maar ook toepasbaar voor een hip kantoor. Mocht het 's zomers mooi weer worden dan transporteer je het geheel naar buiten want 54 kg is prima te verslepen. Naast de High Back-uitvoering zijn ook een bank, tafel en stoel leverbaar zonder hoge achter- en zijwand.

Mobiele bank
Een ander product van Weltevree dat het hele jaar door gebruikt kan worden is de al jaren bestaande Wheelbench. Aan de zijkant van de bank is een wiel gemonteerd en aan de andere kant twee handvaten; mobile living in optima forma. Om te laten zien dat de mobiele bank het hele jaar door bruikbaar is, laat het bedrijf via foto's op de zien wat zoal de mogelijkheden zijn. Meest in het oog springend is de bank in een winterse omgeving op Hollands ijs. Misschien wordt dat een historische foto want vandaag, hartje winter, is het in De Bildt 13°.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten