Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Carin Frijters nieuwe voorzitter BNS Crisp

Carin Frijters is de nieuwe voorzitten van stylistenvereniging Crisp en daarmee de opvolgster van Yvonne Kleber. Frijters wil 'nog beter kunnen inspelen op een markt die continu aan veranderingen onderhevig is. '

Frijters heeft haar roots in de retail, is oprichter van adviesbureau CF retail en RetailTheater en schreef de boeken ‘Prikkel de Koopknop’ en het praktische vervolg ‘RetailTheater’. Zij zegt veel zin te hebben in het driejarige voorzitterschap en de professionalisering van haar voorgangster te willen voortzetten. 'BNS Crisp is er voor stylisten die bij willen blijven, die op zoek zijn naar frisse inspiratie, kennis willen opdoen en hun netwerk willen verbreden.

Flexibel zijn en open staan
Eén van mijn doelstellingen is om te kijken hoe we nog beter kunnen inspelen op een markt die continu aan veranderingen onderhevig is. Dat betekent dat we als kennis- en inspiratieplatform flexibel moeten zijn en dat het goed is om open te staan voor nieuwe vormen om die kennis en inspiratie in te presenteren. Uiteraard zoek ik graag naar samenwerking met experts die kunnen helpen om BNS Crisp in de toekomst inhoudelijk op een nog hoger niveau te brengen.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten