Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Carnaval bij Bart Brugman?

Met het naderende carnaval in zicht pakte stoffenleverancier Bart Brugman eens lekker uit tijdens de voorjaarsbeurs op het ETC in Culemborg. De feeststemming was reeds zichtbaar aan de buitenkant van de stand.

Bart Brugman is al jarenlang agent van een aantal gerenommeerde stoffenmerken en voor iemand die op zoek is naar ‘iets moois’ wordt het lastig om bij hem niet te slagen. Hoewel hij serieus zijn vak beoefent, heeft Brugman ook gevoel voor humor. Maar dat dat de man uit Aalsmeer ook een fan van carnaval is, was tot voor kort een goed bewaard geheim. Uit de Whimsical collectie van behangfabrikant Cole & Son koos Brugman een tweetal dessins om zijn stand op te leuken: Cabaret en Punchinello. Dat laatste ziet er uit als rechte lijnen met gekleurde wybertjes. Samen met een tweetal feesteklijk aangeklede poppen zorgde dat afgelopen dagen voor verrassende gezichten op het ETC; houdt Bart van carnaval?

Polonaise
Beurscentrum ETC in Culemborg is de laatste jaren behoorlijk geëvolueerd en inmiddels een toonbeeld van aanbieders met interieurproducten waar je etiketten op kunt pakken als chique en stijlvol. Een wijntje past daar beter dan een biertje en beursbezoekers die in polonaise door de gangen hossen, lijkt niet erg waarschijnlijk. Een misrekening van de man die in 2013 werd verkozen tot ‘Agent van het jaar’? Het lijkt van niet want Brugman trekt aan het eind van drie drukke beursdagen met genoegen een ordinair blikje bier open. Hoe zit dat?

Boven de rivieren
Bij navraag blijkt het toch iets anders te liggen. De banen behang komen inderdaad uit de koker van Cole & Son en samen met de aangeklede poppen wordt hiermee een bewust beeld gecreëerd, maar van carnaval moet Bart niet zo veel hebben. ‘Hoewel, ik ben een keer in Maastricht geweest en daar was het echt mooi, iedereen was verkleed en het zag er prachtig uit. De stof van de poppen heb ik gewoon in een feestwinkel gekocht.' En dat feest? 'Ik ben van boven de rivieren.' En dat biertje? ’Ik had gewoon dorst.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten