Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Carpetright begint ombouw winkels

Utrecht heeft de primeur voor de metamorfose van de winkels van Carpetright. Hierna zullen alle winkels in Nederland en België volgen. De winkelaanpassing gaat gepaard met verbreding van het assortiment met gordijnen en raamdecoratie.
 

Op 1, 2, en 3 juli is de feestelijke opening van de Carpetright winkel aan de Franciscusdreef in Utrecht, de eerste die is omgebouwd in de nieuwe stijl van de Britse retailketen. Naast vernieuwingen in de collectie, zijn er nieuwe presentaties en is het assortiment uitgebreid met gordijnen en raamdecoratie. Ook biedt de winkel diverse plinten voor de afwerking en producten voor traprenovatie. ‘Het is nu one stop shopping voor de klant’, zegt marketing manager Ellen Haans. ‘Er is ook meer sfeer in de winkel door de nieuwe presentaties zodat de klant meer geïnspireerd wordt.’Exit bedden
In een aantal filialen werden ook bedden verkocht, maar daar stopt Carpetright mee. Ze bleken toch niet goed te passen in het assortiment, zegt Haans. De uitbreiding met gordijnen en raamdecoratie noemt zij voor de hand liggen omdat de consument deze producten vaak koopt in combinatie met de vloerbedekking. Overigens worden de gordijnen en raamdecoratie alleen in Nederland en België verkocht, niet in moederland Engeland. De reacties op de metamorfose van de winkel in Utrecht zijn positief, zo meldt Haans. Hierna zullen alle winkels in Nederland (93) en België (23) worden omgebouwd. Op welke termijn alles is voltooid, is niet bekend.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten