Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Cartel Living werkt gewoon door na brand

Meubelfabriek Cartel Living in Culemborg werkt vrijwel volledig op schema nadat vorige week het bedrijf werd getroffen door een zware brand, mede dankzij de inzet van personeel en externe hulp.


De brand op 22 juli woedde in een productiehal waar rompen werden gemaakt, stikwerk werd verricht en waar verschillende materialen werden opgeslagen. Het hoofdgebouw met kantoor, showroom, snij- ,stik- en stoffeerderij is vrijwel ongedeerd is gebleven. Hierdoor kan de productie bijna volledig worden voortgezet. Twee dagen na de brand kon elders worden gestart met het maken van rompen. Bij bestelde orders was er een lichte vertraging, bij nieuwe orders loopt alles zoals gewoonlijk en gelden normale levertijden, laat sales director Martin Tersteeg weten.

Hulp van personeel en externen
Hij is vol lof over het personeel dat soms van vakantie terugkwam om te helpen. Ook toeleveranciers en collega's schoten het bedrijf te hulp waardoor klanten geen negatieve gevolgen ondervinden van de brand. 'Blijkbaar hebben wij een goede naam opgebouwd en het is geweldig om te zien wat er gebeurde na de brand', aldus Tersteeg.
Over de oorzaak daarvan kan hij nog niets zeggen. 'Er zijn meerdere scenario's denkbaar en dat wordt nog onderzocht.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten