Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Cash & carry centrum Tica overgenomen door PW Markets


Tica in Uithoorn is overgenomen door PW Markets. Met de overname versterkt PW Markets haar positie op de groothandelsmarkt op het gebied van Home, Gift, Garden en Fashion.

Tica richt zich op interieurzaken, cadeauwinkels en bloemenzaken en projectinrichters die via een cash & carry systeem direct kunnen kopen bij fabrikanten, importeurs en ontwerpers van (decoratieve) producten voor interieur en exterieur. Tica in Aalsmeer biedt onderdak aan zo’n 200 bedrijven. Met de overname van Tica verstevigt PW Markets haar positie want het bedrijf is ook eigenaar van Trends & Trade in Venlo, een vergelijkbaar bedrijf met 180 aanbieders onder een dak. Tica en Trends & Trade hebben gezamenlijk 40.000 vierkante meter waar de producten worden  aangeboden aan de professionele wederverkoper.

Schaalvergroting en synergie
PW Markets is gespecialiseerd in management van grootschalige groothandelsconcepten binnen de zakelijke B2B markt en detailhandel. Met de overname van Tica heeft het bedrijf nu vier centra met een groothandelsconcept. PW Markets stelt dat door strategische samenwerking er synergievoordelen voordelen ontstaan voor de ondernemingen zoals een gezamenlijk innovatiebeleid, marketing en automatisering. PW Markets is onderdeel van Property Works, een bedrijf dat actie is met verschillende activiteiten binnen de zakelijke dienstverlening en consumentenmarkt.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten