Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Chinese meubelbeurs CIFF plotseling opgeschort

De China International Furniture Fair (CIFF) is een week voor de opening ineens gecanceld. Waarschijnlijk heeft het te maken met een plaatselijke uitbraak van het coronavirus.
 


De meubelbeurs zou van 18 tot en met 21 maart in Guangzhou worden gehouden, maar is een week voor de opening zonder opgaaf van redenen gecanceld. Mogelijk zijn er plaatselijk mensen besmet met het coronavirus en aangezien China een total zero beleid voert aangaande het virus is het schrappen van de beurs daar een vervolg van. De beursorganisatie meldt dat 'te zijner tijd' nieuwe data bekend zullen worden gemaakt.
Ook de beurs CIFM/Interzum Guangzhou die voor 28 tot en met 31 maart in Guangzhou op de agenda stond, is tot nader order uitgesteld.

Ook in 2021 opgeschort en verschoven
De CIFF wordt tweemaal per jaar gehouen, in het voorjaar in Guangzhou en in het najaar in Shanghai. De beurs in Shanghai kon in september 2021 niet doorgaan vanwege de angst voor het virus en doorgezet naar medio december. Ook dat bleek niet mogelijk en werd er en digitale variant opgetuigd.

Meer informatie: www.ciff.furniture en www.interzum-guangzhou.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten