Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

City Gardening thema op beurs Spoga


City Gardening is het trendthema op de begin september te houden tuinbeurs Spoga. Hierbij gaat het om hoe stadsbewoners hun tuin, balkon of dakterras vormgeven en hoe de handel hierop kan inspelen.
 


Naast een enorm productaanbod van tuinmeubelen, gereedschappen en machines voor tuinonderhoud, barbecues en andere producten om het leven in de tuin te veraangenamen, is de Spoga ook een beurs die inspeelt op maatschappelijke trends. Zo is City Gardening dit keer een trendthema. In steden hebben de bewoners een beperkte hoeveelheid privé-groen tot hun beschikking en handel en industrie hebben 'ontdekt' dat daar een groot potentieel aanwezig is. Want balkons, dakterrassen en mini-(moes)tuintjes moeten natuurlijk wel aangekleed worden.

Aangepaste meubelen en gereedschappen
Compacte en multifunctionele meubelen, minikasjes, kleine gereedschappen, 'verticale tuinen' en daarop aangepaste bewateringssystemen zijn daar een uiting van. Op de beurs zijn hiervoor producten te zien en creatieve manieren om op zo'n beperkte ruimte een kleine, groene, stedelijke oase te realiseren.
Daarnaast zijn er lezingen over het trendthema en worden tijdens de beurs de resultaten bekendgemaakt van de studie 'City Gardening – StadtgärtnerInnen im Fokus'. De resultaten van het hiervoor benodigde onderzoek zijn bestemd voor fabrikanten, handelaren en dienstverleners die werkzaam zijn in de tuinbranche.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten