Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Cluster van leveranciers opent architecten showroom

Een aantal leveranciers van verschillende producten opende op 8 september in Amsterdam een showroom voor architecten. De showroom kan ook dienen als eventlocatie en er komen flexwerkplekken voor (interieur)architecten.

De showroom moet gaan dienen als inspiratie- en ontmoetingsplaats voor ontwerpers en (interieur)architecten. Ter plekke kan de bezoeker kennis nemen van een groot aantal verschillende materialen en kunnen de deelnemende bedrijven hen voorzien van monstermateriaal en stalen. De Architecten Showroom Amsterdam (ASA) is een initiatief van van Forbo Flooring, Mosa, Desso, Dynamobel, Bolon, Forbo Eurocol, Rockwool, Rockpanel, Rockfon, Ideal standard, Xal, Silent Gliss, Ohmann Leather, Gira, Holonite en DanSign.

Tweede showroom
De showroom is gevestigd op steenworp afstand van de vorig jaar geopende Concept Gallery waar Senso, Thonet, De Ploeg, Julia, Limited Edition en Oligo een gezamelijke showroom hebben. Deze showroom werd vorig jaar geopend en beide showrooms mikken op hetzelfde publiek. Beide zitten in de Pedro de Medinalaan in de wijk IJburg.
Op 5 november houdt Stylistenvereniging Crisp in de Architecten Showroom Amsterdam een bijeenkomst. De dag wordt ingevuld in samenwerking met de bedrijven in de Concept Gallery.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten