Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Colors@Home lanceert nieuwe website

De nieuwe website wil vooral inspiratie bieden. Zo biedt de site tips & tricks, de mogelijkheid om online een moodboard te maken en informatie over trends.

‘De nieuwe site biedt de bezoeker volop mogelijkheden om inspiratie op te doen, informatie over deze producten te krijgen of om contact met ons te zoeken’ vertelt Stefan Forsten, marketing coördinator bij Concepts & Companies, de franchisegever van Colors@Home. ‘Het is allemaal gebaseerd op de productgroepen in de winkels van Colors@Home. Ook Facebook en Twitter spelen een belangrijke rol bij de online ontwikkelingen van de formule. Op deze manier proberen wij de consument van alle kanten te bedienen.’

Webshop
Colors@Home is een van de formules van Concepts & Companies. De formule groeit de laatste snel en staat nu op meer dan 150 aangesloten winkels. Daarnaast voert Concepts & Companies de woonformules Profiel Verf & Behang en OTAK. Samen zijn de drie formules goed voor ongeveer 250 winkels in heel Nederland. Naast de woonformules is het bedrijf verantwoordelijk voor de website www.mijnheerlijkehuis.nl, waarop ook de webshop van de drie formules is ondergebracht.

Meer informatie: www.colorsathome.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten