Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Compacte presentatie vloerinnovaties op Domotex

Op vloerbedekkingsbeurs Domotex zullen geselecteerde innovaties op compacte wijze worden gepresenteerd op een drietal speciale plaatsen, verspreid over de beursvloer. Daarbij ook een paar Nederlandse exposanten.

De tijd die aan beurzen wordt besteed, neemt jaarlijks af en hoe laat je bezoekers dan toch weten wat belangrijke vernieuwingen of innovaties zijn? Vloerbedekkingsbeurs Domotex (17 – 20 januari in Hannover) speelt hierop in en creëert onder de naam Innovations@Domotex een drietal speciale plaatsen op de beursvloer waar innovatieve producten worden getoond. Een jury selecteerde een aantal producten en deze zullen tijdens de beurs op compacte en aantrekkelijke wijze worden gepresenteerd. Daarbij een paar Nederlandse bedrijven.

Zonnebloempitten
Parketfabriek Lieverdink laat op de beurs een Fibonacci vloer zien. Deze bestaat uit een bijzonder patroon waarbij de binnen- en buitendiameter van het vloerelement gelijk zijn. Een vloer met dit patroon kun je vergelijken met de wijze waarop de zonnepitten in een zonnebloem zijn gerangschikt. De zogenaamde Fibonacci-reeksen komen ook terug in de vruchten van een ananas, de bloemen van een artisjok en de ordening van de schubben bij een dennenappel.
Edel introduceert op Domotex Majestic, een tapijt waarvan de garens, het tuftdoek en de backing volledig bestaan uit 100% gerecycled nylon. Ook Best Wool (Shine) en Robusta (Bouclée Flame) komen producten die geselecteerd als bijzondere innovatie.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten