Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Concepts & Companies lanceert private label

Franchisegever Concepts & Companies lanceert het private label Colors voor haar formules Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en Voor Verf. Het betreft raamdecoratie, stoffen, harde en zachte vloeren, behang, verf en shutters.

Concepts & Companies ziet het private label als een middel om zich te wapenen tegen concurrentie en prijsvergelijking op het internet.  Het label Colors zal namelijk alleen bij de winkelformules van Concepts & Companies te koop zijn, te weten Colors@Home, Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en Voor Verf. Ruim 70% van de bij de diverse formules aangesloten ondernemers ziet het private label als een belangrijk instrument voor hun succes en rendement, zo bleek tijdens de introductie die plaatsvond op de 14 september gehouden ledendag. Het label bestaat uit een collectie raamdecoratie, stoffen, harde en zachte vloeren, behang, verf en shutters.

Aanpak online én offline marketing
Naast het private label zullende formules Colors@Home en Profiel Verf & Behang per 2016 nieuwe webshops krijgen. Hierop wordt een compleet assortiment aangeboden waar de consument producten kan configureren en visualiseren.
Ook de offline marketing wordt aangepakt. Er komen flyers waarop ondernemers foto’s van de winkel of zichzelf kunnen plaatsen. Concepts & Companies speelt hierbij in op de vraag naar ‘personalisatie’, aldus Stefan Forsten, marketing coördinator bij Concepts & Companies. Bijna 90% van de ondernemers gaf tijdens de ledendag aan van deze mogelijkheid gebruik te gaan maken.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten