Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Consument levert oude lamp graag in bij speciaalzaak

Consumenten vinden de winkel een goede plek om hun afgedankte lampen in te leveren. Om de consument hierbij nog een zetje in de rug te geven is er deze maand een actie bij 150 verlichtingspeciaalzaken.

De verlichtingspeciaalzaak is een populaire inzamelplek omdat veel consumenten voor vervanging van hun oude lamp of armatuur naar de specialist gaan. Wecycle, de organisatie die de inzameling en recycling van afgedankte elektrische apparaten en energiezuinige lampen organiseert, houdt deze maand een actie waarbij consumenten een luxe hotelovernachting kunnen winnen. Bij 150 verlichtingspeciaalzaken krijgen zij bij inlevering van hun oude lamp een wenskaart met daarop een huisje dat een groot aantal lampjes telt. Via de site kan de consument het juiste aantal lampjes doorgeven en zo meedingen naar een van de prijzen.

Service winkeliers
Met de actie hoopt Wecycle weer een groot aantal oude lampen te kunnen inzamelen die vervolgens worden gerecycled. Klanten mogen energiezuinige lampen altijd inleveren als zij een soortgelijk product kopen. Bij de meeste verlichtingspeciaalzaken kunnen zij ook zonder aankoop hun oude lampen kwijt. Het aanbieden van deze service levert fysieke winkels een voordeel op ten opzichte van online winkels.

Landelijk netwerk
Wecycle organiseert sinds sinds1999 de inzameling en recycling. Daarvoor wordt samengewerkt met een landelijk dekkend inzamelnetwerk van gemeenten, winkels, kringloopbedrijven, installateurs en kinderboerderijen. Wecycle werkt in opdracht van 1.500 producenten en importeurs van ‘alles met een stekker’.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten